icon_trashcan


Houten Wanden
Onze houten wanden zijn te huur in 2 afwerkingen: Vergrijsd en Wit. Deze kunnen gebruikt worden als scheidingswand indoor, maar ook outdoor om een locatie af te lijnen of meerdere locaties naadloos met elkaar te verbinden. Van één tot vijf meter hoogte zijn ze te verkrijgen.


Decoratieve Wanden
Onze decoratieve modulaire wanden kunnen effectief als kamerscherm gebruikt worden maar een tussenschot huren kan evenzeer als feestaankleding of feestdecoratie dienen. De Eland® Daswanden Minimal, Normal of Maximal verdelen je feest in compartimenten terwijl ze de ruimte, met hun doorkijk, toch intact houden. Door ze extra te decoreren met planten en/of andere decoratie, waartoe zij zich perfects verlenen, bepaal je de transparantie van deze paravents.
Onze nieuwe Tela Da Sala scheidingswanden geven je feest een golden touch.
De Eland® Gouden Deco Panelen zijn paravents die vooral als verdeelwand gebruikt worden, maar meer en meer schitteren als planfonddecoratie op menig feest.
Als het decoratief nog iets meer mag zijn brengen onze Eland® Kasteelwanden uw wensen in vervulling. De prints achter de wanden (het behang) zijn op aanvraag volledig te personaliseren. Met de Eland® Kasteelwand Schouw en de Eland® Kasteelwand Poort zet u de puntjes op de i.

Tentramen (Ramen voor Feesttent - Partytent)
Met de tentramen van Eland® in combinatie met de Eland® Houten Wanden is uw tent niet langer een tent. In het gamma vindt u onze Eland® Tentramen, die het "tentgevoel" direct wegnemen en er een feestzaal van maken met uitkijk op de locatie. Onze 19e-eeuwse Parijse tentramen geven een stijlvolle vintage kijk naar buiten of naar binnen. De Eland® Dasramen hebben dezelfde look als de Eland® Daswanden.

Your event is empty.

Go to my events

Click on a product photo in the overview, this will take you to the detail page of that product. Via the button "Add to event" the product appears in an overview on MY EVENT

View products

Login

Log in to consult and/or adjust your account with your event(s).

login

Go for a total experience and choose a full house decoration for your event

More info