Sta Meubilair

In deze rubriek vindt u onze stijlvolle togen, statafels, sokkels en stasokkels voor evenement, huwelijksfeest, bedrijfsevent of verjaardagsfeest. Sommige (met 'pick your color' label) zijn meubelen die je in elke RAL of NCS kleur kunt laten schilderen. Vergelijk gerust even de verschillende categorieën om te beslissen hoe feestmateriaal huren voor u de juiste keuze is. Om thuis een feest te organiseren kunnen deze je zeker inspireren.

Togen huren

Alle togen zijn van eigen makelij en dragen de ELAND® merknaam. Onze toogdelen zijn modulair en kunnen samen een riante toog vormen. De toog is onmisbaar feestmeubilair, een plaats waar de catering centraal staat.

Buffetten huren

Alle buffetten zijn van eigen makelij en dragen de ELAND® merknaam. Ze hebben een hoogte van 90cm, wat de ideale hoogte is voor de catering. De toog is onmisbaar feestmeubilair, een plaats waar de catering centraal staat.

Statafels huren

Anders gekend als partytafels, praattafels, hangtafels, ... Tafels op een hoogte van ongeveer 105cm à 110cm waar mensen aan kunnen staan of zitten op een barkruk. Statafels komen perfect tot hun recht op een receptie of een walking dinner.

Sokkels huren

Een sokkel, voetstuk of piëdestal (pied de stalle) is een meubel waarmee je meestal een bloemstuk of decoratie als eye-catcher hoogte geeft. U kunt er ook op een stijlvolle manier een zone afbakenen. Als uw receptie doorgaat in een kleinere ruimte dan lenen deze zuilen zich ook als alternatieve partytafel.

Stasokkels huren

Het woord zegt het zelf, dit meubel is een statafel en sokkel in één. Het kan als één van beiden gebruikt worden of als beiden. Menig eventbureau of weddingplanner zal deze niet laten ontbreken op elk event dat ze organiseren.