Partytafels - Feesttafels

Een feest organiseren is tafels en stoelen huren. Tafels huren kan bij Eland® voor een riant bedrijfsfeest maar ook voor een intiem verjaardagsfeest of een BBQ tijdens een zonovergoten feestje in de tuin. Met ons ruim assortiment van tafels kunt u hier zeker terecht als u wilt feestmateriaal huren. Van een stijlvolle partytafel over een klasse eettafel tot een fijne extra touch in de lounge. Meubilair huren doet u best bij Eland®, neem gerust een kijkje op deze pagina met eigen realisaties om uw eigen feest nu al voor de geest te halen.

Nieuwe Collectie

Een groot deel van onze nieuwe collectie tafels bestaan uit een onderstel en een marmer-look tafelblad. Een Marble 6 tafelblad (120x120) dat plaats geeft aan 6 personen kan gedragen worden door de volgende onderstellen: Twister, Chicon, Golden Balene en Golden Curve. De Marble 8 (180x120) kan gedragen worden door het Do-Little onderstel. Het Marble10 tafelblad (240x120) kan gedragen worden door het Metropol onderstel, maar ook door 2 Marble 6 onderstellen. Voorbeelden van de tafelbladen zullen binnenkort ook te zien op de website.
Daarnaast zijn er de lounge-tafeltjes uit onze spaghetti-reeks en scoebidoe-reeks. 5 kleuren spaghettitafels en 2 versies van de scoebidoetafel.
Tot slot is er het gouden boomstammetje La Bûche dat een golden touch geeft aan uw lounge.

Crown

Een stijlvolle serie die werd ontworpen door Eland®. Een reeks tafels waarvan de robuuste eiken body telkens gedragen wordt door lijnen van verfijnd metaalwerk. De tafelbladen werden vervaardigd uit pure eik. Het onderstel daarentegen heeft die typische retro look uit de 50's.

U-Tafel

De U-Tafel is één van de eerste ontwerpen van Eland®, toen nog onder de naam Stageteam. Deze is een groot succes geworden en vind je nog steeds op menig feest. Er zijn meerdere versies van deze tafel: Lounge op 50cm, Diner op 74cm en Sta op 109cm, dit elk met een lengte van 180cm en 300cm.
De Buffet-versie van de U-Tafel is ook in beide lengtes te huur en op Diner en Sta hoogte.
Onze U-Tafel Chafing is 250cm lang en 90cm hoog.
Deze tafels zijn standaard in wit en zwart te verkrijgen, maar kunnen gepersonaliseerd worden. Ze kunnen geverfd worden in elk NCS- of RAL-kleur.

Tafel 4-Kant

De naam spreekt voor zich, elke zijde van de grote Tafel 4-Kant meet 180cm en biedt plaats aan 10 personen. De kleine versie van deze vierkante dinertafel meet 150cm en biedt plaats aan 8 personen, beiden op een hoogte van 74cm.
Ook deze tafels zijn standaard in wit en zwart te huren, maar kunnen gepersonaliseerd worden. Ze kunnen geverfd worden in elk NCS- of RAL-kleur.

Statafels

Anders gekend als partytafels, praattafels, hangtafels, ... Tafels op een hoogte van ongeveer 110cm waar mensen aan kunnen staan of zitten op een barkruk. Statafels komen perfect tot hun recht op een receptie of een walking dinner.