Wanden

Houten Wanden
Onze houten wanden zijn te huur in 2 afwerkingen: Vergrijsd en Wit. Deze kunnen gebruikt worden als scheidingswand indoor, maar ook outdoor om een locatie af te lijnen of meerdere locaties naadloos met elkaar te verbinden. Van één tot vijf meter hoogte zijn ze te verkrijgen.

Decoratieve Wanden
Onze decoratieve modulaire wanden kunnen effectief als kamerscherm gebruikt worden maar een tussenschot huren kan evenzeer als feestaankleding of feestdecoratie dienen. De Eland® Daswanden Minimal, Normal of Maximal verdelen je feest in compartimenten terwijl ze de ruimte, met hun doorkijk, toch intact houden. Door ze extra te decoreren met planten en/of andere decoratie, waartoe zij zich perfects verlenen, bepaal je de transparantie van deze paravents.
Onze nieuwe Tela Da Sala scheidingswanden geven je feest een golden touch.
De Eland® Gouden Deco Panelen zijn paravents die vooral als verdeelwand gebruikt worden, maar meer en meer schitteren als planfonddecoratie op menig feest.
Als het decoratief nog iets meer mag zijn brengen onze Eland® Kasteelwanden uw wensen in vervulling. De prints achter de wanden (het behang) zijn op aanvraag volledig te personaliseren. Met de Eland® Kasteelwand Schouw en de Eland® Kasteelwand Poort zet u de puntjes op de i.