Zitmeubilair

Een party organiseren is tafels en stoelen huren. Stoelen huren kan bij Eland® voor een riant huwelijksfeest maar ook voor een communiefeest in intieme kring of een BBQ tijdens een zonovergoten feestje in de tuin. Met ons ruim assortiment van stoelen kunt u hier zeker terecht als u wilt feestmateriaal huren. Van een stijlvolle barkruk over een klasse diner-stoel tot een een lounge die je event de perfecte touch geeft. Meubilair huren doet u bij Eland®!

Kijk gerust naar onze eigen realisaties om uw eigen feest nu al voor de geest te dromen.

Nieuwe Collectie

We hebben een grote nieuwe collectie zitmeubilair, 45 nieuwe items!
Nieuwe plexistoelen in verschillende kleuren, dinerstoelen, lounge zetels ... echte eyecatchers. Een lounge-serie "Spaghetti" en een lounge-serie "Scoebidoe". Een reeks gouden stoelen, uitnodigende barstoelen en poefjes om van te snoepen.

Stoelen

Stoelen verhuur is één van onze belangrijkste segmenten. Onze stoelen-collectie telt ondertussen al 47 verschillende stoelen. Deze zomer zijn maar liefst 18 nieuwe items toegevoegd aan de website. De opmerkelijke nieuwe gouden stoelen zijn de stukken die het meest opvallen maar ook de reeks plexi-stoelen, die met 11 nieuwe exemplaren serieus is aangedikt, als je weet dat we ooit begonnen met 2 Kartell modellen. Er zijn zitjes te huur voor alle mogelijke events: een sjiek diner, stijlvolle stoelen in je beurstand, een bedrijfsevent tot 3000 personen, een idyllisch tuinfeest of een sympathiek speels marktje op een festival. Zelfs stijlvolle klapstoelen huren is mogelijk.

Gouden stoelen:
Glam-Boy, Glam-Daddy, Glam-Sista, Rich Dining, Chica, Tallon, Bonhomme, Jean-Pierre en Estoril.
Vintage stoelen:
Ratatouille, Vintage Stoel Mix, Napoleon Wit en Napoleon Zwart.
Plexi stoelen:
Agate, Sinhalite, Apatite, Anatase, Jasper, Garnet, Morganite, Star Ruby, Star Aragonite, SPO, SPZ, Louis Ghost en Victoria Ghost.
Barokke stoelen:
Eland® Medallion Mix, Troon, Troon met leuning,
Houten stoelen:
Flow-L, Flow-D, SHVL, SHVD, Boomstammetje, Eland® 1-Zitbankjes en Eland® 3-Zitbanken.

Barkrukken

Bij barkruk denkt men direct aan een toog, maar de barstoelen komen ook fantastisch tot hun recht aan een statafel of stasokkel. We hebben een 9-tal modellen in ons assortiment barstoelen. De Fidel en de Hopper zijn nieuwe items en de Eland® Barkruk Kubide Color is zelfs in elke NCS- of RAL-kleur te huren.

Banken

Onze lounge meubels, fauteuils, zitbanken, zetels, sofa's, canapé's en poefjes zijn ondergebracht in de rubriek Banken. Een lounge huren bij Eland® geeft een cachet aan je event. Uw lounge is de aaibaarheidsfactor van uw feest!

Kubide:
Strakke lijn die zijn naam alle eer aan doet. Ze worden uitgerust met een zitkussen en 2 rugkussens. De kleur van de kussens zijn te kiezen tussen wit, zwart of taupe. Deze reeks is modulair: rechte stukken, linkse en rechtse stops en een hoekbank. De Eland® Bank Kubide is standaard te krijgen in wit en zwart en op aanvraag te huur in elke RAL- of NCS-kleur.
Fer Forgé:
Deze smeedijzeren parels komen in 4 verschillende vormen. Het verschil uit zich in zithoogte, zitdiepte, lengte en we hebben zelfs een ligbed-versie.
Resort:
Deze warme bruine houten bank maakt deel uit van een reeks. Eland® Barkruk Resort, Eland® Sokkel Resort, Eland® Toog Resort, Eland® Stasokkel Resort, Eland® 1-Zitbankje Resort, Eland® 3-Zitbankje Resort en het Eland® Resort Buffet. Het kussen is leverbaar in wit, zwart of taupe (bruin).
Spaghetti & Scoebidoe:
Het zijn die typische tuinstoelen die eerst opdoken in de jaren 60. Later in 1980 gebruikte Giandomenico Belotti diezelfde techniek om zijn Spaghetti Chair te ontwerpen. Ondertussen zijn deze kleurrijke fauteuils alom bekend als spaghetti meubilair. Bij Eland® vindt u ze in 2 vormen: Spaghetti en Scoebidoe. Elke reeks bestaat uit een éénzit, een tweezit en een salontafel in dezelfde kleur.


Velvet & Gold:
Deze fluwelen banken zijn echte eye-catchers! De Abeloné, Meloné, Rich Baby, Rich Girl en Ton Ton zijn lounge items waar u uzelf graag laat in wegzakken. Terwijl onze Cuba en Uncle-It een design van Leather & Gold aan je feest toevoegen.


Chesterfield:
Chesterfield is een Engelse achttiende eeuwse meubelstijl en geen beschermd merk. Een klassiek klassemeubel dat ondertussen in elke tijdsgeest thuishoort. Olijf, Crème en Blauw, 2-zit of 3-zit.


Poefjes:
Er is een nieuw duo poefjes om van te snoepen: Praline en Bon Bon. Ze maken deel uit van de Velvet & Gold look. Verder zijn er onze barokke klassiekers.