Banken - Zetels - Sofa's - Lounge

Onze lounge meubels, fauteuils, zitbanken, zetels, sofa's, canapé's en poefjes zijn ondergebracht in de rubriek Banken. Een lounge huren bij Eland® geeft een cachet aan je event. Uw lounge is de aaibaarheidsfactor van uw feest!

Kubide:
Strakke lijn die zijn naam alle eer aan doet. Ze worden uitgerust met een zitkussen en 2 rugkussens. De kleur van de kussens zijn te kiezen tussen wit, zwart of taupe. Deze reeks modulair: rechte stukken, linkse en rechtse stops en een hoekbank. De Eland® Bank Kubide is standaard te krijgen in wit en zwart en op aanvraag te huur in elke RAL- of NCS-kleur.
Fer Forgé:
Deze smeedijzeren parels komen in 4 verschillende vormen. Het verschil uit zich in zithoogte, zitdiepte, lengte en we hebben zelfs een ligbed-versie.
Resort:
Deze warme bruine houten bank maakt deel uit van een reeks. Eland® Barkruk Resort, Eland® Sokkel Resort, Eland® Toog Resort, Eland® Stasokkel Resort, Eland® 1-Zitbankje Resort, Eland® 3-Zitbankje Resort en het Eland® Resort Buffet. Het kussen is leverbaar in wit, zwart of taupe (bruin).
Spaghetti & Scoebidoe:
Het zijn die typische tuinstoelen die eerst opdoken in de jaren 60. Later in 1980 gebruikte Giandomenico Belotti diezelfde techniek om zijn Spaghetti Chair te ontwerpen. Ondertussen zijn deze kleurrijke fauteuils alom bekend als spaghetti meubilair. Bij Eland® vindt u ze in 2 vormen: Spaghetti en Scoebidoe. Elke reeks bestaat uit een éénzit, een tweezit en een salontafel in dezelfde kleur.
Velvet & Gold:
Deze fluwelen banken zijn echte eye-catchers! De Abeloné, Meloné, Rich Baby, Rich Girl en Ton Ton zijn lounge items waar u uzelf graag laat in wegzakken. Terwijl onze Cuba en Uncle-It een design van Leather & Gold aan je feest toevoegen.
Chesterfield:
Chesterfield is een Engelse achttiende eeuwse meubelstijl en geen beschermd merk. Een klassiek klassemeubel dat ondertussen in elke tijdsgeest thuishoort. Olijf, Crème en Blauw, 2-zit of 3-zit.
Poefjes:
Er is een nieuw duo poefjes om van te snoepen: Praline en Bon Bon. Ze maken deel uit van de Velvet & Gold look. Verder zijn er onze barokke klassiekers.