icon_trashcan

THIS IS HOW WE PAINT

Kleur je feest

Kleur je feest

Kleur is één van de belangrijkste aspecten op een feest, zelfs het ontbreken ervan. Kleur bepaalt voor een groot deel de look & feel aan het event. Een specifieke kleur kan die unieke ervaring nog zoveel sterker maken.

Als enige in de sector heeft ELAND een volledig gamma aan ”schildermeubilair”. We bieden deze items standaard in wit aan, maar ze zijn ook verkrijgbaar in elke RAL- of NCS-kleur.

The sky is the limit

The sky is the limit

U hebt een origineel thema bedacht voor uw huwelijk of verjaardagsfeest, maar vindt moeilijk het meubilair in die ene perfecte kleur? ELAND kleurt in elke RAL of NCS kleur. Als we het item niet hebben, kunnen we het zelfs maken voor u en het de gewenste kleur geven.

Uw bedrijfsevent zal er staan in de ”juiste” kleuren! Met enkele accenten in de bedrijfskleuren of all the way met logo’s of andere verfijningen op sokkels, tafels, bars en decoratie. The sky is the limit.

Kleur is beleving

Kleur is beleving

Met een eye-catcher in de ideale kleur, overdondert u elke gast. Met kleur wordt een feest echt onvergetelijk, iedereen herinnert zich die avond nog toen je ondergedompeld werd in een decor met accenten in muntgroen, lila, turquoise, knalrood of zalm met chocolade. Kleur geeft beleving aan uw evenement, kleur is gevoel!

Neem een kijkje in het gamma en visualiseer de gewenste kleur met de "color-picker".

Color-label

Deze kleur is louter en alleen een indicatie, een visualisatie. De juiste kleurcode (RAL of NCS) kunt u ons via OPMERKINGEN of in latere communicatie laten weten.

Jouw event bespreken met ons team?

Wil je hulp bij het bedenken van jouw uniek concept? Onze experten nemen het graag van u over.

Neem contact op

Uw event is leeg.

Ga naar mijn events

Klik op een productfoto in het overzicht, zo komt u op de detailpagina van dat product. Via de knop "Voeg toe aan event" verschijnt het product in een overzicht op MIJN EVENT

Bekijk producten

Inloggen

Log in om uw account met uw event(s) te raadplegen en/of aan te passen.

inloggen

Ga voor een totale beleving en kies een full house aankleding van je evenement

Meer info