icon_trashcan

Mortex

Nieuwe tafels

In december 2019 werd het eerste prototype van de Eland® Belmondo tafel vervaardigd in resin met een terrazzo beton-look.

Dit model hebben we ook bewerkt met Mortex® en daarna voorzien van een beschermvernis. Je herkent deze tafels met de ogen dicht, je handen voelen hun identiteit. Stevig, robuust en aalglad; dit is een vederlichte betonnen tafel. Elk van deze tafels is o.w.v. het handwerk een uniek stuk, met een unieke tekening.

Er werd een systeem bedacht zodat er verschillende poten/onderstellen op de tafelbladen zouden kunnen worden vastgemaakt.
We kunnen onze lage en hoge Crown-poten gebruiken om dit “betonnen” tafelblad te laten rusten op een fijne metalen curve, zodat een dinertafel of statafel wordt. Naast de Crown-poten hebben we equivalenten gemaakt van de boek-vormige poten van het Belmondo (Terrazzo) model, waardoor het tafelblad meer aan-de-zwaartekracht-onderhevig wordt ervaren. De sta-versie geeft datzelfde gevoel terwijl het op twee ovale sokkels rust.
Deze 2 opties geven een totaal andere beleving, industriële robuuste of surrealistisch lichte steen.

Momenteel zijn er 4 tafelbladmodellen: Eland® Blanc Sable, de korte versie Eland® Côte Sauvage( beiden op 2 verschillende hoogtes), het statafel model Eland® Camargue en het amorfe salontafeltje Eland® Blanc Nez. De namen verwijzen naar de kleur (van kalk en zand) en het Franse vakantiegevoel.

https://www.eland.be/en/search?series=1577


Photo by @zoe.kennof
Styling by @fermfeest

Uw event is leeg.

Ga naar mijn events

Klik op een productfoto in het overzicht, zo komt u op de detailpagina van dat product. Via de knop "Voeg toe aan event" verschijnt het product in een overzicht op MIJN EVENT

Bekijk producten

Inloggen

Log in om uw account met uw event(s) te raadplegen en/of aan te passen.

inloggen

Ga voor een totale beleving en kies een full house aankleding van je evenement

Meer info