icon_trashcan

2023

Open bedrijvendag Maselis

Je ontbijtgranen, de lievelingskoek van je kinderen, dat fris pintje op ’t terras,… Allemaal hebben ze één ding gemeen: de ingrediënten komen recht uit Roeselare. 85% van de Belgische voedingsproducten ‘pikken een graantje mee’ van NV Maselis, dat gesticht werd in 1829.

Wist je dat Maselis één jaar ouder is dan België?
En dat er jaarlijks meer dan 400 000 ton graan verwerkt wordt?
Deze en nog veel meer andere interessante weetjes kwamen bezoekers te weten tijdens de allereerste Voka Open bedrijvendag van Maselis.

Op 1 oktober opende het Roeselaarse graanbedrijf voor het eerst z’n deuren voor het publiek. Bezoekers werden begeleid doorheen de volledige geschiedenis en productie van het bedrijf. Van de Vlokkenlijn tot de Haverpellerij, elke stap in het proces werd uitgelegd aan de hand van signalisatie en infoborden.

Bezoekers kwamen te weten hoe de machines in zijn werk treden en hoe hun dagelijkse brood, fris pintje of heerlijke koek tot stand komen.

Tijdens de Open bedrijvendag stond de productie natuurlijk niet stil! 24/7 blijft het bedrijf produceren om ervoor te zorgen dat jouw favoriete graanproduct zo snel mogelijk tot bij jou komt!

De bezoekers konden natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Aan het einde van de rondleiding ontvingen zij een rijkelijk gevulde goodiebag met gadgets van Maselis. Dit om de eerste editie van de Open Bedrijvendag bij Maselis niet snel te vergeten.

Uw event is leeg.

Ga naar mijn events

Klik op een productfoto in het overzicht, zo komt u op de detailpagina van dat product. Via de knop "Voeg toe aan event" verschijnt het product in een overzicht op MIJN EVENT

Bekijk producten

Inloggen

Log in om uw account met uw event(s) te raadplegen en/of aan te passen.

inloggen

Ga voor een totale beleving en kies een full house aankleding van je evenement

Meer info